03 September 2014

PAS Ucap Takziah Kepada MB

IMG-20140903-WA0024KUALA NERUS – PAS negeri Terengganu mengucapkan takziah kepada Menteri Besar Dato’ Ahmad Razif Abdul Rahman atas ‘pemergian’ ayahandanya, Allahyarham Ustaz Abdul Rahman pada petang semalam.

IMG-20140903-WA0010“sampaikan salam takziah kepada Datuk Razif sekeluarga, semoga bersabar menerima ujian dari Allah, dan kita berdoa agar roh Allahyarham dicucuri rahmat diletakkan dikalangan orang-orang yang soleh,”ujar Pesuruhjaya PAS Ustaz Satiful Bahri Mamat.
Pesanan beliau yang juga ADUN Paka itu disampaikan kepada Dato’ Razif oleh Pengarah Pilihanraya PAS Terengganu Ustaz Ariffin Deraman yang mewakili Badan Perhubungan PAS negeri Terengganu.
ADUN Alor Limbat itu menziarahi jenazah Allahyarham kira-kira jam 10 pagi dan menunaikan solat jenazah bersama orang ramai.
Ariffin berkata melalui pesanan ringkasnya, MB Dato’ Razif berkirim salam kepada semua pimpinan PAS.
Ustaz Satiful Bahari tidak dapat menghadiri pengkebumian Allahyarham ayahanda Datuk Razif kerana seorang ahli qaryah yang menjadi jirannya turut meninggal dunia di Kampung Pinang Merah, Paka, Dungun.

Tiada ulasan:

EC’s Redelineation Report Incomplete, Should Not Have Been Tabled

The Election Commission’s (EC) report on the redrawing of electoral boundaries is incomplete and should not have been tabled in Parliame...