21 Oktober 2021

PAS Terima Jemputan Pesuruhjaya Tinggi Australia


Oleh : Suhaimi Taib

KUALA LUMPUR - Pengerusi Lajnah Hal Ehwal Antarabangsa dan Hubungan Luar PAS Pusat, Ustaz Muhammad Khalil Abdul Hadi menerima jemputan Pesuruhjaya Tinggi, Tuan Yang Terutama (TYT) Dr Justin Lee di kediamannya di sini, 19 Oktober.

Serentak itu Ustaz Muhammad Khalil mengucapkan tahniah dan selamat datang kepada Dr Justin kerana beliau baru sahaja berkhidmat di Suruhanjaya Tinggi Australia tiga bulan lalu.

“Alhamdulillah, pada hari ini (selasa lepas) saya berkesempatan memenuhi jemputan TYT Dr Justin Lee, Pesuruhjaya Tinggi Australia di kediaman rasmi beliau di Kuala Lumpur. 

“Tahniah dan selamat datang ke Malaysia buat TYT Dr Justin Lee yang baru sahaja berkhidmat di Suruhanjaya Tinggi Australia sejak tiga bulan yang lepas.

“Semoga hubungan rapat antara Malaysia dan Australia yang dinikmati ketika ini sentiasa baik dan dapat diteruskan dengan kerjasama rapat dalam pelbagai bidang,” katanya dalam satu kenyataan di status Facebook beliau.

Tiada ulasan:

Rasulullah Model Guru Unggul

KUALA TERENGGANU - Nabi Muhammad, Rasulullah SAW menjadi model contoh guru paling unggul di dunia kerana menyelamatkan manusia dari kegelapa...