10 Mac 2011

Menjelang Himpunan PGU2; PAS edar pelekat motosikal dan kereta

http://buletinonline.net/images/stories/berita44/edarsticker1.jpgKUALA TERENGGANU - Sembilan hari menjelang Himpunan Kebangkitan Rakyat 'PAS Ganti Umno' (PGU) Kali kedua akan diadakan, PAS Terengganu mengedarkan pelekat motosikal dan kereta berlogokan PGU secara percuma.

Menurut Timbalan Pesuruhjaya 2 PAS Terengganu, Haji Mohd Abdul Wahid Endut (gambar), ia akan diedarkan di tiga kawasan Parlimen iaitu Parlimen Besut, di mana PGU 2 akan diadakan, Parlimen Kuala Nerus dan Parlimen Kemaman.

Beliau berkata, edaran pelekat tersebut adalah bertujuan menyemarakkan lagi PGU kali ke 2 yang telah diadakan dengan jayanya di Chukai, Kemamn, pada Januari lalu.

"Ini pelekat kereta dan motor yang kita akan (mula) edarkan esok (Jumaat 11 Mac) (sebagai) usaha gempur kita bagi menyemarakkan, memberi awasan dan pemakluman kepada suluruh rakyat Terengganu tentang program (PGU2),"katanya ketika ditemui selepas mesyuarat politik d Pejabat Perhubungan PAS Khamis 10 Mac.

Tiada ulasan:

Menjunjung Kasih Titah Agong; Fokus Tangani Covid-19

KUALA TERENGGANU - Dewan Ulamak PAS Pusat (DUPP) menyokong penuh kenyataan Timbalan Presiden PAS, YB Ustaz Dato’ Sri Tuan Ibrahim Tuan Man, ...