09 September 2011

Ustaz Mohd Nor ucap tahniah kepada YDP MDM yang baru

MARANG - Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Bukit Payong Ustaz Mohd Nor Hamzah mengucapkan tahniah atas pelantikan Encik Zulkefli Ali sebagai Yang Dipertua (YDP) Majlis Daerah Marang (MDM) yang baru.

Menurutnya, sebagaimana dilaporkan akhbar Sinar Harian, Penolong Setiausaha Kerajaan Negeri Bahagian Pengurusan Majlis dan Protokol, Zulkefli Ali menerima tugas sebagai Yang Dipertua Majlis Daerah Marang (MDM) bagi menggantikan Ibrahim Mohamad yang bertukar ke Majlis Daerah Besut (MDB).


"Saya ucap tahniah kepada Encik Zulkifli Ali, yang dilantik sebagai YDP Marang yang baru,"katanya ketika dihubungi Buletinonline.

Sehubungan itu, Ustaz Mohd Nor yang juga Ketua Dewan Pemuda PAS Terengganu berharap dengan pelantikan baru tersebut, kerjasama lebih erat dapat dijalinkan antara MDM demi kepentingan rakyat.

"Kita (PAS) harap agar kerjasama lebih erat dengan pihak MDM dapat dijalinkan, (khususnya) untuk kepentingan rakyat di daerah Marang amnya dan di kawasan Bukit Payong khasnya,"ujarnya..

Beliau juga mendoakan agar Allah membimbing YDP MDM yang baru dengan sifat taqwa dan amanah.

Tiada ulasan:

Perang Ahzab Melakar Sejarah Dan Cerminan Hari Ini

 Oleh: Dr Riduan Mohamad Nor Ramadhan pantas berlari , memecut semahunya tanpa menoleh sedetik pun kebelakang. Kita masih terkial-kial untuk...