27 Julai 2013

ADUN PAS sedia pantau janji projek BN PRK Kuala Besut

IMG_1528KEMAMAN : Ahli-ahli Dewan Undangan Negeri PAS sedia memantau dan memastikan Barisan Nasional tidak hanya pandai berjanji tetapi melaksanakan janji-janji yang dibuat sepanjang kempen pilihanraya kecil Dun Kuala Besut baru-baru ini.

ADUN Chukai Haji Hanafiah Mat berkata, beliau bersama rakan-rakannya wakil-wakil rakyat PAS dan pakatan Rakyat memastikan Umno dan BN mengotakan setiap patah perkataan dan setiap sen yang dibelanjakan adalah untuk rakyat Dun Kuala Besut.

26 Julai 2013

Baju ‘R’ tak boleh masuk kawasan mengundi, baju 1Malaysia boleh?

20130724_153007BESUT: Pengerusi ‘R’, NGO menuntut royalti minyak dikembalikan ke negeri terengganu, Mohd Fauzi Abu Samah kesal dengan tindakan pihak keselematan yang menghalang beliau masuk ke pusat mengundi dengan mamakai baju T berlogokan ‘R’.


Beliau selaku ‘pemantau’ Pilihanraya Kecil Dun Kuala Besut ditemui skuad BO ketika berhujah dengan tiga peagawai polis di hadapan Sekolah Kebangsaan Kampung Baru ada kira-kira jam 3.30 petang abu 24 Julai, hari membuang undi.

25 Julai 2013

Che Long tetap akan melunaskan janjinya walaupun tidak menang

20130724_142116BESUT – Kesempatan bersama calon PAS, Che Long, ketika mengadakan lawatan ke pusat mengundi di Sekolah Kebangsaan Bukit Puteri pada kira-kira jam 2.30 petang Rabu 24 Julai, 2013, membuka peluang Buletinonline mengesahkan beberapa perkara.

Hari tersebut adalah hari pembuangan undi bagi pilihanraya kecil Kuala Besut yang bersejarah kerana ia merupakan pilihanraya kecil yang pertama, tidak sampai tempoh dua bulan pilihanraya umum kali ke 13 berlangsung.

Wanita Berjiwa Kental Sentiasa Mendepani Cabaran

  Oleh : Aqilah Mohd Jafri / Gambar : Hajar Kamarudin  MARANG - Wanita berjiwa kental dengan semangat perjuangan dalam mendepani cabaran sej...