19 September 2020

Perwakilan Matang Mendepani Provokasi


KUALA TERENGGANU - Muktamar Parti Islam Se-Malaysia(PAS) kali ini mencerminkan kematangan perwakilan dalam mendepani provokasi politik semasa.

Pemuda Jangan Hilang Fokus

 


Oleh : RR

KUALA TERENGGANU – Para pemuda PAS dari semua peringkat diingatkan agar jangan hilang fokus dan  fahami serta menyahut setiap saranan ya ngam disampaikan oleh Tuan Guru Presiden PAS, Dato’ Seri Tuan Guru Haji Abdul Hadi Awang dalam Muktamar PAS kali ke 66 yang diadakan baru-baru ini.

18 September 2020

Janji Manifesto, TASKA Keenam Dibuka


Oleh : Nooreni Abu Bakar

DUNGUN – Janji manifesto Parti Islam Se-Malaysia(PAS) Terengganu pada Pilihan Raya Umum Ke-14(PRU14) yang lalu untuk membuka Taman Asuhan Kanak-kanak(TASKA) di setiap jabatan kerajaan, kini taska keenam mula beroperasi di negeri ini.

16 September 2020

Muslimat Pertingkat Kemahiran Petugas Media Baru

 


Oleh : Nooreni Abu Bakar

KUALA TERENGGANU - Muslimat PAS Terengganu mengorak langkah memperkemas petugas di media baru sejajar situasi masa kini. 

14 September 2020

Muslimat Terengganu Optimis Realisasikan Hasrat NuridahOleh : Nooreni Abu BaKAR

KUALA TERENGGANU - Muslimat Terengganu optimis dapat merealisasikan hasrat Ketua Dewan Muslimat PAS Malaysia, Senator Ustazah Nuridah Mohd Salleh yang mahu melihat agar muslimat sentiasa meningkatkan prestasi kepimpinan dalam kalangan masyarakat.

Wanita Berjiwa Kental Sentiasa Mendepani Cabaran

  Oleh : Aqilah Mohd Jafri / Gambar : Hajar Kamarudin  MARANG - Wanita berjiwa kental dengan semangat perjuangan dalam mendepani cabaran sej...